15.2.07

112

mira, estava jo tranquil·lament sentada al sofà,acabant-me la bossa de donetes (sí,sí senyor,de règim) una mica més animada perque la minyona,vull dir el rentaplats, ha tornat, quan, aprofitant el moment de relax he decidit posar una rentadora. (Mira, així la deixo estesa al sissí i demà la recullo...).
Primer obstacle: qui ha tancat la aixeta de la rentadoraaaa??? una mica més i la cremo,pobra...ha estat el tecnicsuperespecialistadefagor que ha vingut a arreglar el rentaplats ! el paio no ha tornat a obrir-lo....bé,suspiro, l'obro i "On"....tot sembla bé.
Moment pànic total: en el moment en que la rentadora deixa anar l'aigua, sento un soroll estrany,diferent d'altres vegades...soroll d'aigua baixant com una cascada!!!!! direcció sud-est, és a dir, cap al parquet! meeeerdaaaaa!!!!! m'aixeco pitant del sofà,deixo el portàtil vés a saber on i com...i agafo d'una revolada la fregona "Vileda suave con el parquet" i a aturar la riada!!! mecaguntot!!! no ha deixat posat el tubo de la rentadora,ni del rentaplats!!! el mato, si me'l torno a trobar, el mato!!!
Consell telefònic d'una amiga: per què no ho miraves tot abans,dona? sempre has d'anar darrera d'ells, que no ho entens? ai senyor!!
buuaaaa!!!! no vull ni imaginar-me que haguès fet com sempre: programar la rentadora perque rentés a la nit...
Com a contrapartida, ja tinc rentaplats una altra vegada...

1 comentario:

Anónimo dijo...

Osti, ke kabró el tècnic!! Però molt eh! Seria per trucar-lo i fotre-li una bona bronca, aquestes coses són de calaix.